Tembo House Hotel

Zanzibar, Zanzibar Town
Tembo House Hotel Genel
Tembo House Hotel Genel
Tembo House Hotel Genel
Tembo House Hotel Öne Çıkan Resim
Tembo House Hotel Dış Mekan
Image More +139 fotoğraf
Tembo House Hotel
Forodhani Street Zanzibar, Zanzibar Town

Tembo House Hotel konaklamanızda Zanzibar Town merkezinde, Old Fort ve Forodhani Bahçeleri ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel House of Wonders ile 0,3 km ve Nakupenda Plajı ile 0,6 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Tembo Bahari Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Zanzibar Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Okyanus Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Freddie
Freddie Mercury Apartment
Üç
Üç Kişilik Oda, Ek Bina
Family
Family Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x