Tembo B&B Apartments

Zanzibar, Zanzibar Town
Tembo B&B Apartments Genel
Tembo B&B Apartments Genel
Tembo B&B Apartments Öne Çıkan Resim
Tembo B&B Apartments Dış Mekan
Tembo B&B Apartments Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Tembo B&B Apartments
Shangani St. Stone Town Zanzibar, Zanzibar Town

Tembo B&B Apartments misafirlere Zanzibar Town (Stone Town) bölgesinde, Shangani Plajı ve Mbweni Ruins yakınında. Bu 4 yıldızlı pansiyon People's Palace Museum ile 0,1 mi (0,2 km) ve Marahubi Palace ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Tembo Bahari Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için pansiyonda ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo, Teras
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x