TaTe Village

Windhoek
TaTe Village Genel
TaTe Village Genel
TaTe Village Genel
TaTe Village Genel
TaTe Village Genel
Image More +42 fotoğraf
TaTe Village
113 John Meinert Street , Windhoek

TaTe Village size Windhoek merkezinde, Namibia University of Science and Technology Hotel School ile 4 dakika yürüyüş ve Wernhil Park ile 14 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Trans-Namib Transport Museum ile 0,9 mi (1,4 km) ve Owambo Campaign Memorial ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 23 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x