Guest Farm Kiripotib

Windhoek
Guest Farm Kiripotib Genel
Guest Farm Kiripotib Genel
Guest Farm Kiripotib Öne Çıkan Resim
Guest Farm Kiripotib Dış Mekan
Guest Farm Kiripotib Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Guest Farm Kiripotib
D1448 65km South of Dordabis , Windhoek

Guest Farm Kiripotib misafirlere Windhoek (Batı Windhoek) bölgesinde, Namibia University of Science and Technology Hotel School ve Kudu Statue ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Trans-Namib Transport Museum ile 1,1 mi (1,8 km) ve Owambo Campaign Memorial ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restaurant, Guest Farm Kiripotib misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Dağ Evi
Room
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x