Tassili Lodge

Highveld Ridge, Kempton Park
Tassili Lodge Öne Çıkan Resim
Tassili Lodge Dış Mekan
Tassili Lodge İç Mekan
Tassili Lodge Oda Düzeni
Tassili Lodge Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +13 fotoğraf
Tassili Lodge
26a Albatross road Highveld Ridge, Kempton Park

Tassili Lodge misafirlere Kempton Park merkezinde, Arwyp Medical Centre ve Kempton Park Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Festival Mall ile 1,4 mi (2,3 km) ve International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x