Acacia Guesthouse

Highveld Ridge, Kempton Park
Acacia Guesthouse Öne Çıkan Resim
Acacia Guesthouse Dış Mekan
Acacia Guesthouse Dış Mekan
Acacia Guesthouse Dış Mekan
Acacia Guesthouse İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Acacia Guesthouse
6 Mustang St Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki Acacia Guesthouse konaklamanızda, Arwyp Medical Centre ve Kempton Park Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Festival Mall ile 1,5 mi (2,4 km) ve International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x