Tanzania Eco Home

Arusha
Tanzania Eco Home Genel
Tanzania Eco Home Öne Çıkan Resim
Tanzania Eco Home Dış Mekan
Tanzania Eco Home Dış Mekan
Tanzania Eco Home Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Tanzania Eco Home
Po Box, 35 Usa River , Arusha

Arusha bölgesindeki Tanzania Eco Home konaklamanızda, Arusha Saat Kulesi ve Natural History Museum ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Maasai Market and Curios Crafts ile 0,7 mi (1,1 km) ve Arusha Declaration Müzesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Tanzania Eco Home misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x