New Safari Hotel

Arusha
New Safari Hotel Genel
New Safari Hotel Genel
New Safari Hotel Öne Çıkan Resim
New Safari Hotel Dış Mekan
New Safari Hotel İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
New Safari Hotel
BOMA ROAD , Arusha

Arusha bölgesindeki New Safari Hotel misafirlere Arusha Saat Kulesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Arusha Uluslararası Konferans Merkezi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Arusha Stadı ile 1,4 km (0,8 mil) ve Ngurdoto Krateri ile 32,7 km (20,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x