Campers and Backpakers Hostel

Arusha
Campers and Backpakers Hostel Genel
Campers and Backpakers Hostel Genel
Campers and Backpakers Hostel Öne Çıkan Resim
Campers and Backpakers Hostel Dış Mekan
Campers and Backpakers Hostel Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Campers and Backpakers Hostel
Ingira Street 36 , Arusha

Arusha bölgesindeki Campers and Backpakers Hostel konaklamanızda, Arusha Saat Kulesi ve Arusha Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Maasai Market and Curios Crafts ile 1,3 mi (2 km) ve Natural History Museum ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Campers and Backpakers Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x