Tanit Hotel Ristorante Museo

Carbonia-ıglesias, Carbonia
Tanit Hotel Ristorante Museo Genel
Tanit Hotel Ristorante Museo Öne Çıkan Resim
Tanit Hotel Ristorante Museo Dış Mekan
Tanit Hotel Ristorante Museo Dış Mekan
Tanit Hotel Ristorante Museo Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Tanit Hotel Ristorante Museo
Strada Provinciale 2 Sirai Carbonia-ıglesias, Carbonia

Carbonia bölgesindeki Tanit Hotel Ristorante Museo konaklamanızda, Monte Sirai Arkeolojik Bölgesi ve Kömür Madencilik Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Piazza Roma ile 5 km (3,1 mil) ve Portoscuso Turist Limanı ile 13,8 km (8,6 mil) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x