Hotel Perda Rubia

Carbonia-ıglesias, San Giovanni Suergiu
Hotel Perda Rubia Genel
Hotel Perda Rubia Genel
Hotel Perda Rubia Genel
Hotel Perda Rubia Genel
Hotel Perda Rubia Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Hotel Perda Rubia
Strada Provinciale 75, Km 2,600 Carbonia-ıglesias, San Giovanni Suergiu

San Giovanni Suergiu bölgesindeki Hotel Perda Rubia misafirlere Punta Trettu ve Palazzetto dello Sport ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Forte Su Pisu ile 10,7 km (6,6 mil) ve Kömür Madencilik Müzesi ile 11,5 km (7,2 mil) mesafede.

Hotel Perda Rubia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x