Domus Antiga

Carbonia-ıglesias, San Giovanni Suergiu
Domus Antiga Genel
Domus Antiga Genel
Domus Antiga Öne Çıkan Resim
Domus Antiga Dış Mekan
Domus Antiga Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Domus Antiga
Via Is Massaius, 15 Carbonia-ıglesias, San Giovanni Suergiu

San Giovanni Suergiu bölgesindeki Domus Antiga misafirlere kırsal bölgede, Kömür Madencilik Müzesi ve Monte Sirai Arkeolojik Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu rezidans Palazzetto dello Sport ile 6,4 km (4 mi) ve Piazza Roma ile 7,1 km (4,4 mi) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu rezidansta misafirlere bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 Adults)
Room
Superior Apart Daire (5 Adults)
Room
Stüdyo (3 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x