Tango Beach Resort

Güney Tayland, Bo Put
Tango Beach Resort Öne Çıkan Resim
Tango Beach Resort Dış Mekan
Tango Beach Resort Dış Mekan
Tango Beach Resort Dış Mekan
Tango Beach Resort Dış Mekan
Image More +107 fotoğraf
Tango Beach Resort
119 Moo 2, Bophut Chaweng Güney Tayland, Bo Put

Tango Beach Resort size Koh Samui merkezinde, Chaweng Plajı yakınında ve Ko Na Thian ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Lamai Plajı ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Calamares Beach Bistro misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Junior Suite with Pool View
Room
Grand Suite 2 Bedrooms with Bathtub
Room
King Suite with Bathtub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x