Pandora Lifestyle Hotel

Güney Tayland, Bo Put
Pandora Lifestyle Hotel Genel
Pandora Lifestyle Hotel Öne Çıkan Resim
Pandora Lifestyle Hotel Dış Mekan
Pandora Lifestyle Hotel Dış Mekan
Pandora Lifestyle Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Pandora Lifestyle Hotel
119/34 Moo 2, Chaweng Güney Tayland, Bo Put

Pandora Lifestyle Hotel misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Chaweng Plajı yakınında ve Ko Na Thian ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Lamai Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x