Taitung Chii Lih Resort

Luye
Taitung Chii Lih Resort Genel
Taitung Chii Lih Resort Genel
Taitung Chii Lih Resort Genel
Taitung Chii Lih Resort Genel
Taitung Chii Lih Resort Genel
Image More +84 fotoğraf
Taitung Chii Lih Resort
No. 260, Section 1, Zhonghua Rd. , Luye

Luye bölgesindeki Taitung Chii Lih Resort misafirlere dağda, Lu Yeh Yaylası ve Xiazhongli ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tiehuacun ile 15,6 mi (25 km) ve Fugang Balıkçı Limanı ile 18,1 mi (29,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 250 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (201)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Villa (111)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Villa (202)
Room
Villa (301)
Room
Villa (505)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x