Jin Huei Hotel

Luye
Jin Huei Hotel Genel
Jin Huei Hotel Genel
Jin Huei Hotel Öne Çıkan Resim
Jin Huei Hotel Dış Mekan
Jin Huei Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Jin Huei Hotel
No. 362, Guangrong Rd , Luye

Luye bölgesindeki Jin Huei Hotel misafirlere tarihi bölgede, Lu Yeh Yaylası ve Xiazhongli ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tiehuacun ile 14,8 mi (23,8 km) ve Fugang Balıkçı Limanı ile 19,3 mi (31,1 km) mesafede.

Jin Huei Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kaplıca gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Süit
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Honeymoon
Honeymoon Süit
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x