Longtian Hill B&B

Luye
Longtian Hill B&B Genel
Longtian Hill B&B Öne Çıkan Resim
Longtian Hill B&B Dış Mekan
Longtian Hill B&B Dış Mekan
Longtian Hill B&B İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Longtian Hill B&B
No.369, Guangrong Rd. , Luye

Luye bölgesindeki Longtian Hill B&B konaklamanızda Lu Yeh Yaylası ve Xiazhongli ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tiehuacun ile 14,6 mi (23,5 km) ve Fugang Balıkçı Limanı ile 19,2 mi (30,8 km) mesafede.

Longtian Hill B&B, Longtian Hill B&B misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x