Tabori Terrace

Tiflis
Tabori Terrace Öne Çıkan Resim
Tabori Terrace Dış Mekan
Tabori Terrace Dış Mekan
Tabori Terrace Kahvaltı
Tabori Terrace Oda Manzaraları
Image More +41 fotoğraf
Tabori Terrace
25 Ioseb Grishashvili St , Tiflis

Tiflis (Tiflis Kent Merkezi) bölgesindeki Tabori Terrace misafirlere Chreli Abano Sülfür Banyosu ve Spa ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Narikala Kalesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Barış Köprüsü ile 1,5 km (0,9 mil) ve Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x