Gvino Minda Hotel

Tiflis
Gvino Minda Hotel Genel
Gvino Minda Hotel Öne Çıkan Resim
Gvino Minda Hotel Dış Mekan
Gvino Minda Hotel Dış Mekan
Gvino Minda Hotel Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Gvino Minda Hotel
Grishashvili str., 20 , Tiflis

Gvino Minda Hotel misafirlere Tiflis merkezinde, Chreli Abano Sülfür Banyosu ve Spa yakınında ve St. George Katedrali ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,6 mi (2,5 km) ve Tiflis Teleferiği ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, Bahçeli
Economy
Economy Oda
Standard
Standard Oda, Balkon
Junior
Junior Süit, Balkon
Süit,
Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x