T-CA Guest House & Resto

Port-au-Prince
T-CA Guest House & Resto Genel
T-CA Guest House & Resto Genel
T-CA Guest House & Resto Öne Çıkan Resim
T-CA Guest House & Resto Dış Mekan
T-CA Guest House & Resto İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
T-CA Guest House & Resto
7 Delmas 33 , Port-au-Prince

T-CA Guest House & Resto misafirlere Port-au-Prince (GCH Catchment area) bölgesinde, Marassa Sanat Galerisi ve Port-au-Prince Katedrali ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Champs de Mars Meydanı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Ulusal Pantheon Müzesi ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

T-Ca Resto and Sports Bar yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için pansiyonda ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x