Gabrielle’s

Port-au-Prince
Gabrielle’s Genel
Gabrielle’s Genel
Gabrielle’s Genel
Gabrielle’s Genel
Gabrielle’s Öne Çıkan Resim
Image More +114 fotoğraf
Gabrielle’s
8 Rue Georges Sylvain Delmas 29 , Port-au-Prince

Gabrielle’s misafirlere Port-au-Prince (GCH Catchment area) bölgesinde, Marassa Sanat Galerisi ve Port-au-Prince Katedrali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Champs de Mars Meydanı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Ulusal Pantheon Müzesi ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Business Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x