Sweet Home Resort & Spa

Güney Vietnam, Cửa Dương
Sweet Home Resort & Spa Genel
Sweet Home Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Sweet Home Resort & Spa Kahvaltı
Sweet Home Resort & Spa Kahvaltı
Sweet Home Resort & Spa Yerinde Yemek
Image More +51 fotoğraf
Sweet Home Resort & Spa
Ong Lang Beach, Cua Duong Village Güney Vietnam, Cửa Dương

Sweet Home Resort & Spa konaklamanızda Phu Quoc bölgesinde, Ong Lang Plajı ile 3 km (1,9 mi) ve Dinh Cau ile 8,1 km (5 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 8,4 km (5,2 mi) ve Vinpearl Golf Phu Quoc ile 15,7 km (9,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, buhar odası ve karaoke dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x