Phu Quoc Greenland

Güney Vietnam, Cửa Dương
Phu Quoc Greenland Genel
Phu Quoc Greenland Öne Çıkan Resim
Phu Quoc Greenland Dış Mekan
Phu Quoc Greenland Dış Mekan
Phu Quoc Greenland Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Phu Quoc Greenland
Group 5, Ong Lang Hamlet, Cua Duong Güney Vietnam, Cửa Dương

Phu Quoc Greenland misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plaj yakınında ve Ong Lang Plajı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Phu Quoc Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Otelin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, Bahçe Manzaralı
Room
Family Bungalov, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x