Elwood Premier Resort Phu Quoc

Güney Vietnam, Cửa Dương
Elwood Premier Resort Phu Quoc Genel
Elwood Premier Resort Phu Quoc Genel
Elwood Premier Resort Phu Quoc Genel
Elwood Premier Resort Phu Quoc Genel
Elwood Premier Resort Phu Quoc Genel
Image More +159 fotoğraf
Elwood Premier Resort Phu Quoc
Dinh Ba Ong Lang, Cua Duong Güney Vietnam, Cửa Dương

Elwood Premier Resort Phu Quoc konaklamanızda Phu Quoc bölgesinde, Phu Quoc Ulusal Parkı ile 8,2 km (5,1 mi) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 8,3 km (5,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Suoi Tranh & Suoi Da Ban ile 11,8 km (7,3 mi) ve Phu Quoc Hapishanesi ile 30,8 km (19,2 mi) mesafede.

Füzyon mutfak sevenler için Moji Bar ideal; otelin bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Phu Quoc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Signature Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Grand Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Villa
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x