Svatý Vavřinec

East Bohemia, Pec pod Snezkou
Svatý Vavřinec Genel
Svatý Vavřinec Genel
Svatý Vavřinec Genel
Svatý Vavřinec Genel
Svatý Vavřinec Genel
Image More +42 fotoğraf
Svatý Vavřinec
Pec pod Snežkou East Bohemia, Pec pod Snezkou

Svatý Vavřinec konaklamanızda, Pec pod Snezkou merkezinde, Krkonoše Ulusal Parkı ve Pec Pod Snezkou Kayak Merkezi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu spa olan apart daire Portasky Kayak Teleferiği ile 2,7 km (1,7 mi) ve Mladé Buky Golf Club ile 16 km (9,9 mi) mesafede.

Svatý Vavřinec misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Gallery
Gallery Dubleks
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Comfort Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x