Residence Post

East Bohemia, Pec pod Snezkou
Residence Post Genel
Residence Post Genel
Residence Post Genel
Residence Post Öne Çıkan Resim
Residence Post Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Residence Post
Pec pod Snežkou 354 East Bohemia, Pec pod Snezkou

Residence Post konaklamanızda Pec pod Snezkou bölgesinde, Krkonoše Ulusal Parkı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Saint Peter Kayak Merkezi (Ski Resort Svaty Petr) ile 24,4 km (15,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu daire Karpacz Kayak Merkezi ile 40,5 km (25,2 mi) ve Wang Kilisesi ile 41,7 km (25,9 mi) mesafede.

Residence Post misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apartment,
Apartment, 1 Bedroom, 2+3
Apartment,
Apartment, 1 Bedroom, 4+2
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası (4+4)
Room
Apartment, 1 Bedroom, 2+2
Room
Apartment, 2 Bedrooms, 5+3
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4+2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x