Pec pod Snezkou Otelleri Ara

En uygun Pec pod Snezkou otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Pec pod Snezkou otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Pec pod Snezkou Hakkında

Çek Cumhuriyeti’nin en yüksek dağı Snezka üzerine kurulu Pec Pod Snezkou küçük bir dağ kasabası. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bir kayak merkezi bulunuyor. Başkent Prag’tan yaklaşık 2 saat uzakta bulunan kayak merkezi, Çek Cumhuriyeti’nin en tanınmış ve rağbet gören merkezlerinde; saatte 9620 kişiyi taşıma kapasitesine sahip 10 adet teleferik ve akşam kayağı için harika bir ışıklandırma var.

Monkey Park ise ailece tadını çıkarabileceğiniz, zorluk derecelerine göre sınıflandırılmış bir parkur sisteminde, doğada ip engelleri ve zipline yapacağınız bir spor merkezidir. Monkey Park’a girişte; çocuklar için 140 cm’den uzun olma kuralının olduğunu da hatırlatalım. 

Tatiliniz sırasında; dağ tırmanışı, dağ bisikletli turlar, at binme gibi aktiviteleri deneyebilir ya da tenis kortları, kapalı yüzme havuzları gibi tesisin farklı imkanlarından yararlanabilirsiniz. Geleneksel Çek yemekleri ve dünya mutfaklarından tatlar bulacağınız Pec pod Snezkou’da; Enzian, Pizzerie AndEI, Horska Bouda Ruzohorky gibi restoranlarda makul fiyatlara, güzel yemek yiyebilirsiniz. 

Kış aylarının oldukça sert geçtiği bölgede, eğer kayak sezonunu yakalamak istiyorsanız, doğru dönem Ekim-Mart ayları arasındadır.