Susara's Residence

Beau Vallon
Susara's Residence Öne Çıkan Resim
Susara's Residence Dış Mekan
Susara's Residence İç Mekan
Susara's Residence Oda Düzeni
Susara's Residence Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Susara's Residence
Beau Vallon Beach , Beau Vallon

Bu apart otel misafirlere Mahe Adası bölgesinde, okyanus kıyısında, Beau Vallon Plajı yakınında ve Beau Vallon Pazarı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Anse Major Trail ile 1,9 mi (3 km) ve Anse Major Beach ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Ev, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x