STORY Seychelles

Beau Vallon
STORY Seychelles Genel
STORY Seychelles Genel
STORY Seychelles Genel
STORY Seychelles Genel
STORY Seychelles Genel
Image More +100 fotoğraf
STORY Seychelles
Bel Ombre Road , Beau Vallon

Mahe Adası bölgesindeki STORY Seychelles misafirlere plajda, Beau Vallon Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Anse Major Trail ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Beau Vallon Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Anse Major Beach ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Vasco's Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 7 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

100 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Beach)
Süit,
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Junior
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak (Garden)
Grand
Grand Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Beach)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Garden)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x