Fisherman’s Cove resort

Beau Vallon
Fisherman’s Cove resort Genel
Fisherman’s Cove resort Genel
Fisherman’s Cove resort Öne Çıkan Resim
Fisherman’s Cove resort Dış Mekan
Fisherman’s Cove resort Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Fisherman’s Cove resort
Bel Ombre Rd , Beau Vallon

Fisherman’s Cove resort konaklamanızda Mahe Adası bölgesinde, Beau Vallon Plajı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Anse Major Trail ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Seychelles National Botanical Gardens ile 6,7 km ve Barbarons Plajı ile 17 km mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Le Cardinal Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Okyanus Manzaralı
Family
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Okyanusa Sıfır
Room
Executive Süit, Okyanusa Sıfır
Room
Executive Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Executive Süit (Hilltop)
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x