Tri Hita Karana House

Lesser Sunda Islands, Ubud
Tri Hita Karana House Genel
Tri Hita Karana House Genel
Tri Hita Karana House Öne Çıkan Resim
Tri Hita Karana House Dış Mekan
Tri Hita Karana House Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Tri Hita Karana House
Jl.Cempaka Kumbuh Mas Ubud Lesser Sunda Islands, Ubud

Tri Hita Karana House misafirlere Ubud (Pengosekan) bölgesinde, Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan hostel Sanur Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x