Suriyawatta

Güney Sri Lanka Sahili, Weligama
Suriyawatta Genel
Suriyawatta Öne Çıkan Resim
Suriyawatta Dış Mekan
Suriyawatta Dış Mekan
Suriyawatta Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Suriyawatta
Suriyawatta, Kapparatota Road Güney Sri Lanka Sahili, Weligama

Bu villa misafirlere Weligama bölgesinde, plajda, Turtle Körfezi Plajı yakınında ve Weligama Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Mirissa Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) ve Unawatuna Plajı ile 12,3 mi (19,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için villada buzdolabı ve düz ekran televizyon vardır. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x