Horizon Inn

Güney Sri Lanka Sahili, Weligama
Horizon Inn Genel
Horizon Inn Öne Çıkan Resim
Horizon Inn Dış Mekan
Horizon Inn Dış Mekan
Horizon Inn Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Horizon Inn
3/279 Bay Beach Hotel Road Kapparatota Güney Sri Lanka Sahili, Weligama

Horizon Inn misafirlere Weligama bölgesinde, tarihi bölgede, Turtle Körfezi Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Weligama Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Mirissa Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Unawatuna Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Veranda Cafe ideal; otelin restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 5 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Sağlık kulübü ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 150 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x