Sunwing Kamala Beach

Güney Tayland, Kamala
Sunwing Kamala Beach Genel
Sunwing Kamala Beach Genel
Sunwing Kamala Beach Genel
Sunwing Kamala Beach Genel
Sunwing Kamala Beach Genel
Image More +113 fotoğraf
Sunwing Kamala Beach
96/66 Moo 3 Güney Tayland, Kamala

Kamala bölgesindeki Sunwing Kamala Beach misafirlere deniz kıyısında, Kamala Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bang Tao Plajı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Surin Plajı ile 3,4 km ve Patong Plajı ile 7,9 km mesafede.

J.O.S Bar yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 317 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

8 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kamala bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 3617 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Royal
Royal Stüdyo, Havuz Kullanımı
Room
Family Süit
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x