Ratana Apart-Hotel at Kamala

Güney Tayland, Kamala
Ratana Apart-Hotel at Kamala Genel
Ratana Apart-Hotel at Kamala Öne Çıkan Resim
Ratana Apart-Hotel at Kamala İç Mekan
Ratana Apart-Hotel at Kamala Yerinde Yemek
Ratana Apart-Hotel at Kamala Oda Manzaraları
Image More +60 fotoğraf
Ratana Apart-Hotel at Kamala
73/65 Moo.3 Güney Tayland, Kamala

Ratana Apart-Hotel at Kamala misafirlere Kamala bölgesinde, deniz kıyısında, Kamala Plajı ve Patong Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Karon Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Kata Plajı ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Anchor Bistro and Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 59 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda, Balkon (Grand Superior, Balcony)
Superior
Superior Oda, Penceresiz (Economy)
Grand
Grand Oda (Grand Superior)
Penthouse
Penthouse Suite A
Room
Grand Oda, Balkon
Room
Penthouse Suite B
Room
Two-bedroom Suite with Spa Bath

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x