Sunshine Marine Lodge

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe
Sunshine Marine Lodge Genel
Sunshine Marine Lodge Genel
Sunshine Marine Lodge Genel
Sunshine Marine Lodge Genel
Sunshine Marine Lodge Genel
Image More +62 fotoğraf
Sunshine Marine Lodge
Off Mnemba Island Road Muyuni East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe

Sunshine Marine Lodge konaklamanızda Matemwe bölgesinde, Mnemba Adası ile 2,5 km (1,6 mi) ve Kiwengwa Plajı ile 16,7 km (10,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Kendwa Plajı ile 19,5 km (12,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Ocean Front Suite
Room
Family Suite with Panoramic Ocean View
Room
Deluxe Ocean Front Suite
Room
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Suite with Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x