Matemwe Lodge

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe
Matemwe Lodge Genel
Matemwe Lodge Genel
Matemwe Lodge Genel
Matemwe Lodge Genel
Matemwe Lodge Genel
Image More +97 fotoğraf
Matemwe Lodge
Matemwe Beach, Northeast Coast East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe

Matemwe Lodge misafirlere Matemwe bölgesinde, plajda, Kigomani Plajı yakınında ve Muyuni Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı küçük otel Nungwi Plajı ile 19 mi (30,6 km) ve Mnemba Adası ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, Deniz Manzaralı
Sea
Sea View Chalet (With Mezzanine)
Sea
Sea view Chalet (G)
Sea
Sea View Chalet (With Mezzanine) (G)
Room
Plunge Pool Suite
Room
Plunge Pool Suite (G)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x