Sunshine Hip Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Sunshine Hip Hotel Öne Çıkan Resim
Sunshine Hip Hotel Dış Mekan
Sunshine Hip Hotel Dış Mekan
Sunshine Hip Hotel Dış Mekan
Sunshine Hip Hotel Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Sunshine Hip Hotel
436/617 Moo 9, Nongprue Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Sunshine Hip Hotel konaklamanızda, Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ve Pattaya Plajı Yolu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Cennette Sanat ile 0,4 km (0,3 mi) ve Pattaya Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 0,5 km (0,3 mi) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 66 klimalı odada buzdolabı ve tablet bilgisayar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Premium Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x