Citismart Residence

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Citismart Residence Genel
Citismart Residence Genel
Citismart Residence Genel
Citismart Residence Öne Çıkan Resim
Citismart Residence Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Citismart Residence
380/8 Soi 1 Beach Road, Moo 9 Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Citismart Residence size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Jomtien Plajı ile 5 mi (8,1 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Citismart Residence misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x