ibis Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
ibis Pattaya Genel
ibis Pattaya Genel
ibis Pattaya Genel
ibis Pattaya Genel
ibis Pattaya Genel
Image More +57 fotoğraf
ibis Pattaya
463/79 Moo 9 Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki ibis Pattaya konaklamanızda, Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ve Cennette Sanat ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Pattaya Plajı Yolu ile 0,5 km (0,3 mi) ve Pattaya Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.

Ibis Pattaya misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 254 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x