Sunrise Beach Koh Yao Resort

Ko Yao
Sunrise Beach Koh Yao Resort Genel
Sunrise Beach Koh Yao Resort Dış Mekan
Sunrise Beach Koh Yao Resort Dış Mekan
Sunrise Beach Koh Yao Resort Dış Mekan
Sunrise Beach Koh Yao Resort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Sunrise Beach Koh Yao Resort
63/8 M.4 Koh Yao Yai , Ko Yao

Ko Yao bölgesindeki Sunrise Beach Koh Yao Resort konaklamanızda, Koh Kwang Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Manoh İskelesi ve Klong Hia İskelesi civarındadır.

Sunrise Beach Koh Yao Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Bungalov
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x