Relaxing House Koh Yao Yai

Ko Yao
Relaxing House Koh Yao Yai Genel
Relaxing House Koh Yao Yai Genel
Relaxing House Koh Yao Yai Dış Mekan
Relaxing House Koh Yao Yai Dış Mekan
Relaxing House Koh Yao Yai Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Relaxing House Koh Yao Yai
31/8 Tambon Prunai , Ko Yao

Ko Yao bölgesindeki Relaxing House Koh Yao Yai misafirlere Manoh İskelesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Phang Nga Bay ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Klong Hia İskelesi ile 9,8 km (6,1 mil) ve Loh Paret Plajı ile 16,1 km (10 mil) mesafede.

Misafirler için 3 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x