Koh Yao Yai Hillside Resort

Güney Tayland, Ko Yao
Koh Yao Yai Hillside Resort Genel
Koh Yao Yai Hillside Resort Genel
Koh Yao Yai Hillside Resort Genel
Koh Yao Yai Hillside Resort Genel
Koh Yao Yai Hillside Resort Genel
Image More +113 fotoğraf
Koh Yao Yai Hillside Resort
57 Moo 4, Phang-Nga Güney Tayland, Ko Yao

Koh Yao Yai Hillside Resort misafirlere Ko Yao bölgesinde, deniz kıyısında ve Koh Kwang Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel, Manoh İskelesi ve Klong Hia İskelesi civarındadır.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Sea
Sea View Jacuzzi Deluxe
Deluxe
Deluxe Villa with Private Pool
Connecting
Connecting Family Pool Villa
Deluxe
Deluxe Ocean View Grand Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x