Sunny Hill Residence, Kandy

Kandy
Sunny Hill Residence, Kandy Öne Çıkan Resim
Sunny Hill Residence, Kandy Dış Mekan
Sunny Hill Residence, Kandy Dış Mekan
Sunny Hill Residence, Kandy Dış Mekan
Sunny Hill Residence, Kandy Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Sunny Hill Residence, Kandy
32/1, Keerthi Sri Rajasinghe Mawatha , Kandy

Kandy bölgesindeki Sunny Hill Residence, Kandy konaklamanızda, Wales Parkı ve Kandy Gölü ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Asgiriya Stadyumu ile 1 mi (1,6 km) ve Kandy Saat Kulesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 04 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x