No17 Residence

Kandy
No17 Residence Öne Çıkan Resim
No17 Residence Dış Mekan
No17 Residence Dış Mekan
No17 Residence Dış Mekan
No17 Residence İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
No17 Residence
No17 keerthi sri rajasinghe mawatha , Kandy

Kandy bölgesindeki No17 Residence konaklamanızda, Wales Parkı ve Kandy Gölü ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Asgiriya Stadyumu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Kandy Saat Kulesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda oda servisi imkanı sunuluyor.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x