Grand Orchid Residence

Kandy
Grand Orchid Residence Öne Çıkan Resim
Grand Orchid Residence Dış Mekan
Grand Orchid Residence İç Mekan
Grand Orchid Residence İç Mekan
Grand Orchid Residence Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Grand Orchid Residence
31/C Keerthi Sri Rajasinghe Mawatha , Kandy

Grand Orchid Residence konaklamanızda Kandy merkezinde, Wales Parkı ve Kandy Gölü ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kandy Saat Kulesi ile 1,7 km (1 mil) ve Kandy Kraliyet Sarayı ile 2,2 km (1,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x