Sunny Days Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı
Sunny Days Hotel Genel
Sunny Days Hotel Genel
Sunny Days Hotel Genel
Sunny Days Hotel Genel
Sunny Days Hotel Genel
Image More +117 fotoğraf
Sunny Days Hotel
Kandalou 16 Ixia Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı

Sunny Days Hotel misafirlere Rodos bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ixia Beach ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rodos Limanı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Faliraki Su Parkı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 78 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x