Atlantica Princess Hotel

İksia Plajı
Atlantica Princess Hotel Genel
Atlantica Princess Hotel Öne Çıkan Resim
Atlantica Princess Hotel Dış Mekan
Atlantica Princess Hotel Kahvaltı
Atlantica Princess Hotel Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Atlantica Princess Hotel
85101 , İksia Plajı

Atlantica Princess Hotel misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ixia Beach ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rodos Limanı ile 3,8 mi (6,2 km) ve Faliraki Su Parkı ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 230 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz su kaydırağı ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double / Twin Room Inland View
Double
Double / Twin Room Sea View
Family
Family Room Bunk Bed with Partition Inland View
Family
Family Room Inland View
Family
Family Room Sea View
One
One Bedroom Family Room Inland View (Annex Building)
Family
Family Suite Sea View (Maisonette)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x