Oceanis Park Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı
Oceanis Park Hotel Genel
Oceanis Park Hotel Öne Çıkan Resim
Oceanis Park Hotel Dış Mekan
Oceanis Park Hotel Dış Mekan
Oceanis Park Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Oceanis Park Hotel
99, Iraklidon Ave and Sotiros Street Ixia Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı

Oceanis Park Hotel misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ixia Beach ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rodos Limanı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Faliraki Su Parkı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

GREEK GRILL CORNER yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

184 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x