Sundance Inn & Saloon

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Sundance Inn & Saloon Genel
Sundance Inn & Saloon Genel
Sundance Inn & Saloon Öne Çıkan Resim
Sundance Inn & Saloon Dış Mekan
Sundance Inn & Saloon İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Sundance Inn & Saloon
#61 AB, Street 172 Sangkat Chey Chumneah, Khan Daun Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Sundance Inn & Saloon misafirlere Phnom Penh (Phnom Penh Kent Merkezi) bölgesinde, Kandal Pazarı ve Kamboçya Ulusal Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nehir Kıyısı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Sundance Inn & Saloon ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 16 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Large)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda (Medium)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Small)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x